Skip to main content

Vad är definitionen av höst? Det är en säsong i tempererade klimat, mellan sommar och vinter. Det har två stavelser och kommer från det latinska ordet autum, som betyder ”mellan sommar och vinter”.

Autum är ett latinskt namn

Det latinska namnet för flickor, höst, betyder höst. Ett annat latinskt namn för flickor, James, betyder ”supplanter” på hebreiska. Oavsett om du letar efter ett latinskt eller hebreiskt namn kommer Autumn att vara ett perfekt val för din lilla flicka. Förutom att vara ett vackert namn för en tjej, har James också en stark andlig betydelse. Det är också ett perfekt val för en pojke på grund av dess ovanliga betydelse.

Det betyder ”mellan sommar och vinter”

Hösten är säsongen mellan sommar och vinter och inträffar på norra halvklotet från septemberdagjämningen till decembersolståndet. På södra halvklotet varar säsongen från marsdagjämningen till junisolståndet. Höstens festivaler inkluderar Dia de Muertos-festivalen och Chuseok-festivalen. Många människor firar också Thanksgiving, Dussehra och Diwali under denna säsong.

Det är en säsong

Hösten (eller hösten på amerikansk engelska) är en av de fyra årstiderna. Det markerar övergången från sommar till vinter och inträffar mellan september och mars. Dagsljusets varaktighet minskar märkbart och temperaturen sjunker avsevärt. Många firar hösten med pumpaspice lattes och äppelcider. Hösten är en tid för eftertanke och avkoppling, så njut av säsongen! För att fira hösten, gör ett kort med hösttema och skicka det till dina vänner och familj.

Den har 2 stavelser

Hösten har två stavelser, så hur uttalar man det? Det franska ordet för höst är ”automne”, medan det engelska ordet är ”oton”. Det franska språket lägger tyst till M, medan engelska inte gör det. Detta gör uttalet svårt för engelsktalande. Franska som modersmål har inte svårt att uttala ”mn”-sekvensen, men engelsktalande kan ha problem. Oavsett vilket är uttalet inte svårt, men engelsktalande kommer att ha det svårt.

Det är en fågel

För många fåglar är årstidernas växling på hösten en ny början, ungefär som skolstarten. Som ett resultat kan scenerna, ljuden och livsmiljöerna för den här tiden på året förändras dramatiskt. Här är några av fåglarna du kan se i Willamette Valley i höst:

Det är en tid av firande

I höst går vi in ​​i en period av skörd och tacksamhet för föregående sommar, med höstdagjämningen den 22 september i år. När hösten ger vika för vintern börjar vi förbereda oss för den kommande säsongen. Det här är en tid för skördefester och andra fester som äger rum under denna säsong. Dessa firanden är dock ofta långsamma jämfört med andra årstider och är ofta lite av en eftertanke.

Den har elementet Eld

Vad är sambandet mellan eld och meditation? Eld är omvandlingens element, och det är förknippat med ljus, sol, vulkaner och öknar. Det representerar också hälsa, styrka och kreativitet. Eld är ständigt i rörelse, vilket gör det till ett av de mest aktiva elementen. Den ständiga eldningen av skogar och bränder i vulkaner håller dem friska och levande. Eld är också förknippat med ljusstyrka, tunnhet och rörelse.